Alea Publishers lanceert nieuwe websites met overzichtelijk nieuws en betere zoekfuncties

Alea Publishers lanceert nieuwe websites voor al haar platformen. De websites van vakbladen AutomationNL, EVMI, Bakkers in bedrijf, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJS!, Voeding Nu en het online platform BeverageNL zijn geheel vernieuwd met een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke indeling.

Uitgeefdirecteur Roeland Dobbelaer licht toe: ‘Op de nieuwe websites is meer ruimte voor het laatste nieuws. Trends en ontwikkelingen in de branche, net als alle relevante vakinformatie, zijn er uiteraard ook te vinden.’

Alea Publishers bedient met haar platformen de gehele food- & beverageketen: ambacht, voedingsmiddelenindustrie, handel, productie, automatisering, gezonde voeding, techniek en ondernemen.

Vernieuwd: dossiers en edities

Alle informatie op de websites wordt ondergebracht in dossiers. Deze hebben een update gekregen en zijn vergelijkbaar met de katernen uit de bladen. In de dossiers vind je alle artikelen overzichtelijk per onderwerp. Ook is de editiepagina vernieuwd, waardoor het nog makkelijker is geworden om de nieuwste editie te bekijken en oude edities terug te lezen. 

Premium artikelen

Op de nieuwe websites gaat binnenkort ook de premium-versie van start. Dat betekent dat artikelen uit de vakbladen en belangrijke vakinformatie alleen beschikbaar worden voor abonnees. Algemene nieuwsberichten blijven wel toegankelijk. Om al het nieuws te blijven volgen, kan je met het digitale abonnement tegen een voordelige prijs toegang krijgen tot alle online content. Huidige abonnees ontvangen hun inloggegevens voor de premium-artikelen binnenkort via e-mail. 

Commerciële mogelijkheden. Online First.

Ook op commercieel gebied bieden de nieuwe websites veel mogelijkheden. Sinds 1 mei staan alle artikelen direct online, evenals de branded content van bedrijven en organisaties. Daarnaast biedt dit mogelijkheden tot de volgende extra’s:

  • Meer mogelijkheden voor branded content: deze blijft permanent op de site zichtbaar.
  • Dedicated nieuwsbrieven: voor onze klanten kunnen we dedicated nieuwsbrieven produceren met informatie over hun bedrijf of organisatie en natuurlijk hun logo prominent bovenaan de nieuwsbrief.
  • De bedrijvengidsen hebben een vernieuwde opzet, waarin de bedrijfsinformatie beter tot zijn recht komt.

Integrated 2.0

De vernieuwde websites zijn gebouwd door zusterbedrijf Twin Digital in het CMS Integrated 2.0. Dit is een vernieuwend content management system waarin redacteuren vanuit één bedieningspaneel werken en vanaf daar content kunnen plaatsen op elk gewenst platform, zoals de eigen websites, socials en ingebouwde nieuwsbrieven. Meer informatie over dit websysteem is hier te vinden. 

Bekijk hier de nieuwe websites:

www.evmi.nl

www.bakkersinbedrijf.nl

www.automationnl.nl

www.vleesmagazine.nl

www.vismagazine.nl

www.vakbladijs.nl

www.voedingnu.nl

www.beveragenl.nl

Meer Nieuws

Volg ons