De cover van vakblad Voeding nu een meisje met een gezonde lolly

Vakblad Voeding Nu

www.voedingnu.nl

Voeding Nu – vakblad voor voedings- en gezondheidsprofessionals
Voeding Nu is de betrouwbare bron voor professionals die in hun werk en/of vakgebied met voeding, voedsel, gezondheid en ziekte te maken hebben. Via het magazine, de website, wekelijkse nieuwsbrieven en social media houden we professionals uit de voedingssector op de hoogte van actuele ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten.
In iedere uitgave van het magazine wordt een actueel thema uitgediept, zoals: duurzaamheid, koolhydraten, het brein, de weerstand of ouderen. Het magazine bestaat uit helder te onderscheiden katernen: Wetenschap, Overheid en beleid, Product en bedrijf en Diëtetiek. Ook is er plaats voor nieuws en verschillende interessante vaste rubrieken.

Bereik Voeding Nu
Vakblad
• Verschijnt: 7x per jaar
• Oplage: 1.750 exemplaren
Website:
• 8.500 bezoekers per maand
Nieuwsbrief
• 1x per week (dinsdagmiddag)
• 6.200 abonnees

Lezersprofiel
Voeding Nu richt zich op diëtisten, (para)medici, gewichtsconsulenten, leefstijlcoaches, voedingskundigen/-voorlichters in (zorg)instellingen en voedselproducerende en -verwerkende bedrijven.

Mediakaarten
Mediakaart 2023

Multimediale campagne
Voeding Nu biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.

Contact Sales
Lot Vermeer
+31 (0)6 10623763
Stuur een e-mail

Contact Sales
Lot Vermeer
+31 (0)6 10623763
lotvermeer@aleapublishers.nl