Vleesmagazine

 

Vleesmagazine is een onafhankelijk mediaplatform voor vleesprofessionals. Door middel van informatieve artikelen, tips en adviezen in het vakblad, de website en in de digitale nieuwsbrief, willen wij het ondernemerschap van slager, traiteur en leverancier naar een hoger peil brengen. Vleesmagazine biedt vleesprofessionals een kijkje in de keuken van slagers en traiteurs, maar laat ook andere versspecialisten en leveranciers aan het woord. Daarnaast wordt aandacht besteed aan aanverwante producten, zoals toonbanken, weegschalen en meetapparatuur, en industrie. We schrijven over de hele productieketen.

Print

Vleesmagazine verschijnt 8 x per jaar. De oplage van Vleesmagazine is 2.300 exemplaren.

Online

Op de website Vleesplus.nl wordt dagelijks nieuws gepubliceerd uit en over deze levendige branche. Daarnaast biedt de website dossiers met essentiële vakinformatie. Ons volledige archief is tevens toegankelijk voor abonnees van het magazine Vleesmagazine.  De nieuwssite en het magazine worden digitaal versterkt door de inzet van social media en de wekelijkse nieuwsbrief.

 

Vleesmagazine wordt uitgegeven door Alea Publishers BV.

 

Redactiegegevens:

Huis ter Heideweg 13

3705 MA Zeist

info@vleesmagazine.nl

Uw media adviseur
Voor alle commerciële uitingen kunt u contact opnemen met:

Gjelt Douma

T: 06 457 51 467
gjeltdouma@aleapublishers.nl