De cover van vakblad Automation NL

Automation NL – Platform voor professionals in de industriële automatisering
Steeds meer is het automatisering die de roep om de industrie sneller, efficiënter, veiliger en duurzamer te maken beantwoordt. Daarom startte Alea Publishers dit jaar met het vakblad Automation NL. Automation NL houdt professionals op de hoogte van ontwikkelingen in het volledige veld. Hierbij komen niet alleen de technische aspecten aan bod, maar geeft het blad een compleet beeld van wat er komt kijken bij industriële automatisering. Aspecten zoals duurzaamheid, innovatie en veiligheid worden behandeld in de vier vaste katernen: Digitalisation, Process Technology, Production Automation en Vision & Robotics

Automation NL bereik
Vakblad
• Verschijnt: 8x per jaar
• Oplage: 2.500 exemplaren
Nieuwsbrief
• 1x per week (woensdag)
• 1.000 abonnees

Lezersprofiel
Automation NL wordt gelezen door professionals die belang hebben bij of interesse hebben in automatisering. De meeste lezers zijn werkzaam in de industriële automatisering.

Mediakaarten
Automation NL Mediakaart 2023 NL
Automation NL Media kit 2023 EN

Multimediale campagne
Automation NL biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren in de industriële automatisering. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.

Uw media adviseur

Voor alle commerciële uitingen kunt u contact opnemen met:

Bas van den Engel
Stuur een e-mail
T +31(0)6 4230 6937