Alea Publishers start met BeverageNL, platform voor de hele drankensector

Uitgeverij Alea Publishers start vandaag met een nieuw platform voor de hele drankensector: BeverageNL. Het oude More than Drinks!, dat voornamelijk op de slijtersbranche was gericht, verdwijnt. Alea Publishers wil nadrukkelijk in verschillende sectoren van de food&drinks branche de hele keten kunnen bedienen.

Uitgeefdirecteur Roeland Dobbelaer: “Drie jaar geleden startten we met Alea Publishers. Toen namen we naast EVMI, vakblad voor de levensmiddelenindustrie, diverse retail vakbladen over in de food & drinks branche, zoals Bakkers in Bedrijf, Vismagazine en Vakblad IJs. Al deze titels, online en print, hebben we de afgelopen jaren omgebouwd tot platformen die een hele sector bedienen. Niet alleen de winkelier of supermarkt, maar ook de achterliggende industrie. Nu was ons platform More than Drinks! aan de beurt voor deze ombouw. 

De hele keten

Met het nieuwe platform en de aangepaste titel BeverageNL willen we de hele drankensector in Nederland bedienen. Niet alleen slijters, supermarkten en de out of home verkoopplaatsen als pompshops, kantines en stationslocaties, maar ook de drankenindustrie. In onze visie kun je niet alleen nog maar voor een deel van de sector schrijven. Door de huidige geopolitieke en ecologische situatie – denk maar aan de grondstoffenproblematiek – heeft elk nieuw feit effect op een hele sector. Daar willen wij over schrijven. En ook over innovatie, nieuwe technologieën, trends en nieuwe producten.”

BeverageNL richt zich zowel op alcoholische dranken als frisdranken als op koffie en thee, en zuiveldranken en zuivelvervangers.

De wijzigingen zijn inmiddels integraal doorgevoerd. Vandaag verschijnt de eerste online nieuwsbrief van BeverageNL. Een abonnement op de nieuwsbrief is gratis. Voorlopig blijft BeverageNL een online platform. Op basis van reacties uit de markt overweegt Alea Publishers om ook een printuitgave te starten.

Bekijk hier de tariefkaart

Over Alea Publishers

Alea Publishers is een uitgeverij van de media-ondernemers en broers Roeland en Pepijn Dobbelaer. Alea Publishers is gespecialiseerd in vakplatforms in de food & drinksbranche. Ook richt Alea Publishers zich steeds meer op platformen in de industrie. Tot het portfolio behoren onder andere EVMI, Bakkers in Bedrijf, Vismagazine, Vleesmagazine, Vakblad IJs!, BeverageNL, Pompshop, VoedingNu, Foodbanen.nu, AutomationNL en het jaarlijkse evenement Single Use Event. Samen met Mikrocentrum organiseert Alea Publishers jaarlijks de beurzen Food Technology en Lab Technology.

Bezoek de vernieuwde website: www.beveragenl.nl

Voor informatie om te adverteren: 

Lot Vermeer, Accountmanager

+31 610623763 / lotvermeer@aleapublishers.nl

Voor vragen over dit persbericht:

Roeland Dobbelaer, Uitgeefdirecteur Alea Publishers

+31 642224455 / roelanddobbelaer@aleapublishers.nl 

Voor vragen aan de redactie:

Marieke Pols, Webredacteur

+31 624718053 / mariekepols@aleapublishers.nl

Meer Nieuws

Alea Publishers lanceert nieuwe websites met overzichtelijk nieuws en betere zoekfuncties

Volg ons