Stagiair(e) Techniek (32-40 uur per week)

Ben je geïnteresseerd in techniek en houd je van schrijven? Kom dan stage lopen bij Alea Publishers. Je gaat aan de slag voor de websites, sociale media en de magazines van onze vaktitels AutomationNL, Labtech.nu en EVMI. Je schrijft nieuwsberichten, artikelen, maakt vlogs, bezoekt beurzen en gaat op reportage.

De ontwikkeling van de industrie gaat tegenwoordig hand in hand met ontwikkeling van de Industriële Automatisering. Steeds meer is het de Industriële Automatisering die realiseert dat de roep om de industrie sneller, efficiënter, veiliger en duurzamer ook daadwerkelijk tot stand komt. De ontwikkelingen in IA gaan razendsnel, de markt ontwikkelt zich positief en dat levert ieder jaar nieuwe uitdagingen op. AutomationNL, is het vakblad voor professionals in de Industriële Automatisering.

Het platform biedt informatie over de laatste ontwikkelingen en doet verslag van successen en oplossingen in het werkveld. Behalve de puur technische aspecten van de Industriele Automatisering, krijgen ook onderwerpen zoals duurzaamheid, veiligheid en innovatie een plaats in onze uitgaves. We hebben daarvoor vier vaste katernen ingericht: Digitalisation, Process Technology, Production Automation en Vision & Robotics.

Tot het portfolio van Alea Publishers behoren verder onder meer EVMI, AutomationNL, Labtech.nu en het jaarlijkse Single Use Event. Samen met Mikrocentrum organiseert Alea Publishers jaarlijks de beurzen Food Technology en Lab Technology.

De redactie van AutomationNL heeft altijd plaats voor een enthousiaste stagiair (32 tot 40 uur per week). De stage kan op elk moment beginnen en uiteraard is de duur van de stage in overleg met jou en je opleiding. Als redacteur lever je bijdragen aan de website, sociale media en het magazine. Je schrijft artikelen en blogs, maakt vlogs, bezoekt congressen en beurzen en gaat op reportage. De redactie werkt in Zeist.

Profiel

Ben jij technisch, gezellig, enthousiast, creatief, flexibel, initiatiefrijk, kun je goed zelfstandig werken en heb je zin om te leren? Volg je een technische opleiding op minimaal hbo-niveau? Dan is dit een leuke en leerzame stageplek voor jou.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Schrijven van berichten voor de website.
  • Schrijven van artikelen voor het magazine.
  • Beeldredactie.
  • Onderhouden van de sociale media (Facebook, Linkedin, Instagram en Twitter) voor verschillende titels.
  • Meedenken over nieuwe edities en de toekomst van AutomationNL.

Wij bieden

Een interessante en dynamische stage in een kleine en informele organisatie, waar de redactie nauw samenwerkt en je alle kansen biedt. Op de redactie werk je samen met de webredacteuren en de algemeen hoofdredacteur.

Je ontvangt een stagevergoeding conform de richtlijn.

Informatie

Voor meer informatie of om te solliciteren kun je contact opnemen met Diana Stockschen | dstockschen@virtumedia.nl.

En verderAlea Publishers is ook uitgever van Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Vleesmagazine, Vismagazine, BeverageNLEVMI en Voeding NU. Stages bij deze titels zijn uiteraard ook mogelijk:

  1. Stagiaire VoedingNu
  2. Stagiaire Foodredactie

Meer Nieuws

Lancering Foodbanen, nieuwe vacaturesite voor de Agro, Food & Drinks branches

Alea Publishers start met BeverageNL, platform voor de hele drankensector

Volg ons