Stagiair(e) VoedingNu (32-40 uur per week)

Voor studenten Voeding en Diëtetiek: stageplaats bij Voeding Nu

Volg je een opleiding Voeding en Diëtetiek en ben je benieuwd wat je daar nog meer mee kunt? Kom dan stage lopen bij hét vakblad voor diëtisten, voedingskundigen en voedingswetenschappers: Voeding Nu. Je gaat aan de slag voor de website, sociale media en het magazine. Je schrijft nieuwsberichten, artikelen, maakt vlogs, bezoekt beurzen en gaat op reportage.

Alea Publishers is uitgever van onder meer Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Vleesmagazine, Vismagazine, BeverageNL EVMI en Voeding Nu. Deze titels zijn platforms voor de professionals die werken in die branches, een stage biedt jou daarmee een uitgelezen mogelijkheid om de foodbranche van binnenuit te bekijken. Voeding Nu is al ruim 80 jaar dé betrouwbare bron voor professionals die in hun werk en/of vakgebied met voeding, voedsel, gezondheid en ziekte te maken hebben. Via het magazine, de website, wekelijkse nieuwsbrieven en sociale media houden we professionals uit de voedingssector op de hoogte van actuele ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten.

De redactie van Voeding Nu heeft altijd plaats voor een enthousiaste stagiair (32 tot 40 uur per week). De stage kan op elk moment beginnen en uiteraard is de duur van de stage in overleg met jou en je opleiding. Als redacteur bij Voeding Nu lever je bijdragen aan de website, sociale media en het magazine. Je schrijft artikelen en blogs, maakt vlogs, bezoekt congressen en beurzen en gaat op reportage. De redactie werkt in Zeist.

Profiel

Ben jij gezellig, enthousiast, creatief, flexibel, initiatiefrijk, kun je goed zelfstandig werken en heb je zin om te leren? En volg je een opleiding Voeding en Diëtetiek op hbo-niveau? Dan is dit een leuke en leerzame stageplek voor jou.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Schrijven van berichten voor de website.
  • Schrijven van artikelen voor het magazine.
  • Beeldredactie.
  • Onderhouden van de sociale media (Facebook, Linkedin, Instagram en Twitter) voor verschillende titels.
  • Meedenken over nieuwe edities en de toekomst van Voeding Nu.

Wij bieden

Een interessante en dynamische stage in een kleine en informele organisatie, waar de redactie nauw samenwerkt en je alle kansen biedt. Op de foodredactie werk je samen met de redactiecoördinatoren van de magazines, de webredacteuren en de algemeen hoofdredacteur. Je ontvangt een stagevergoeding conform de richtlijn.

Informatie

Voor meer informatie of om te solliciteren kun je contact opnemen met Diana Stockschen dstockschen@virtumedia.nl

En verder Alea Publishers is ook uitgever van Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Vleesmagazine, Vismagazine en BeverageNL en de technische vaktitels EVMI, AutomationNL, Labtech.nu en het jaarlijkse Single Use Event, Food Technology en Lab Technology. Stages bij deze titels zijn uiteraard ook mogelijk:

  1. Stagiaire Techniek
  2. Stagiaire Foodredactie

Meer Nieuws

Food Technology: eerste geslaagde editie van nieuw evenement voor de voedingsmiddelenindustrie

Volg ons