Angela Severs nieuwe hoofdredacteur Voeding Nu

Voeding Nu, hét onafhankelijke vakmedium voor voedings- en gezondheidsprofessionals, heeft sinds deze week een nieuwe hoofdredacteur. Angela Severs (van Scriptum communicatie over voeding en gezondheid) neemt de leiding over en brengt een schat aan ervaring mee.

Angela Severs is een ervaren voedingswetenschapper en journalist en maakt deel uit van het team van Scriptum communicatie over voeding en gezondheid. Ze combineert haar voedingswetenschappelijke achtergrond met specialistische kennis van communicatie en journalistiek. Angela heeft veel ervaring met het opzetten en schrijven van toegankelijke, deskundige en heldere communicatiemiddelen over voeding en gezondheid voor uiteenlopende doelgroepen.

Angela Severs: “Ik vind het een eer dat ik hoofdredacteur mag zijn van Voeding Nu en dank Alea Publishers voor het in mij gestelde vertrouwen. Dit vakblad past heel mooi bij mijn passie: de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van voeding delen met voedings- en gezondheidsprofessionals. Graag zet ik mijn kennis, ervaring én enthousiasme in om verder te bouwen aan dit vakblad.”

Roeland Dobbelaer, uitgever Voeding Nu: “De samenleving kampt met vele uitdagingen, waarbij gezonde voeding een gunstige rol kan spelen, zoals overgewicht en andere welvaartziekten, onder meer veroorzaakt door ongezonde voeding. Voeding Nu heeft dan ook een belangrijke plaats binnen onze uitgeverij. Wetenschappelijke inzichten, onderzoeken en ontwikkelingen binnen de voedingsmiddelenindustrie komen allemaal aan bod binnen deze titel. Met de kennis en ervaring van Angela komen al deze velden samen en kan Voeding Nu nog meer de agenda-zettende functie vervullen die wij in het blad zien. We kijken uit naar de samenwerking met Angela.”

Over Voeding Nu

Voeding Nu is onderdeel van Alea Publishers, gespecialiseerd in vakplatforms in de food & industrie branches. Tot het portfolio behoren: Bakkers in Bedrijf, EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, AutomationNL, ZuivelZicht en Foodbanen.nu. Daarnaast organiseert Alea Publishers de evenementen Lab Technology, Analytical Solutions en het Single-Use Event.

Voeding Nu is hét onafhankelijke vakmedium voor voedings- en gezondheidsprofessionals. Het magazine en het platform houden lezers op de hoogte van trends en ontwikkelingen in het vakgebied, altijd gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het blad is een betrouwbare bron voor iedereen die met voeding, voedsel en gezondheid te maken heeft—van diëtisten, voedingsdeskundigen in zorginstellingen, onderzoek en bedrijfsleven tot gewichtsconsulenten, leefstijlcoaches, voedingsvoorlichters én artsen en specialisten.

Alea werkt intensief samen met de zusterbedrijven Virtùmedia (uitgeverij van meer dan 30 special interest bladen en vakbladen), Daily (een creatief communicatie bureau) en het boekenplatform Boekenkrant.

Meer Nieuws

Alea Publishers lanceert nieuw platform IndustrialCyberSec

Volg ons