Janet Kooren nieuwe hoofdredacteur EVMI

EVMI, vakblad voor de voedingsmiddelenindustrie heeft sinds deze week een nieuwe hoofdredacteur. Janet Kooren, voorheen o.a. hoofdredacteur van Automatie PMA, komt de gelederen versterken van Alea Publishers.

Janet Kooren is een ervaren vakbladjournalist in de technische hoek en werkte eerder samen met de uitgever van EVMI. Ze was jarenlang betrokken bij de organisatie van technische vakbeurzen en de laatste 10 jaar verdiende haar ze sporen als freelance technisch schrijver o.a. bij Automatie PMA, het tijdschrift voor industriële automatisering en processing. Hier maakte ze al uitgebreid kennis met de technische kant van de voedingsmiddelenindustrie. 

Janet Kooren: “EVMI is een nieuwe mooie uitdaging. Het blad heeft een goede naam in de markt en ik werk er graag aan mee die nog verder uit te bouwen. In de hele technische-, machine- en automatiseringskant van de industrie ben ik goed thuis. De voedingsinnovatie-kant is nieuw voor me,
maar het is een heerlijke uitdaging om ook daar snel in thuis te raken. Het is een interessante wereld waar veel budget is voor innovatie en R&D en waarin actuele maatschappelijke en duurzaamheidsvragen spelen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de andere collega’s binnen Alea Publishers.”

Roeland Dobbelaer, uitgever EVMI: “Met EVMI hebben we twee jaar geleden een nieuwe koers ingeslagen. Van EVMI maken we nu hét techblad voor de voedingsmiddelenindustrie met als speerpunten: Foodinnovatie, Proces & Techniek, R&D en Management. EVMI is een blad dat onmisbaar is voor de beslissers in deze sector. Met de kennis en ervaring van Janet komt deze doelstelling weer dichterbij. We kijken uit naar deze hernieuwde samenwerking.”

Over EVMI
Experticecentrum Voedingsmiddelenindustrie is het platform voor de professional in de voedingsmiddelenindustrie. Het platform bestaat uit: vakblad EVMI met naast de reguliere edities de jaarlijkse specials over hygiëne en verpakkingen; de website www.evmi.nl met het laatste nieuws en wekelijkse digitale nieuwsbrieven; jaarlijkse vakcongressen en beurzen. Doelstelling EVMI: professionals uit de industrie informeren over actuele ontwikkelingen en achtergronden in de foodsector. www.evmi.nl

EVMI is onderdeel van Alea Publishers, uitgeverij van vakkennisplatformen in Food. Andere titels  zijn o.m. Bakkers in Bedrijf, Pompshop, Vismagazine, Vlees+ en de vacaturesite voor Food & Agro www.foodbanen.nu.

Meer Nieuws

Food technology brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar.

Volg ons